Imaginarium Festival beleeft debuut op park Vijversburg Tytsjerk

Op zaterdag 31 augustus staat park Vijversburg in Tytsjerk in het teken van alles wat de beleving doet spreken. Hier wordt voor het eerst het Imaginarium Festival gehouden. Het festival heeft een middeleeuws/fantasy tintje. Er komen verschillende keltisch/celtic folk bands en acts optreden op het festival; Flannery, Yellowhouse21, Pyrates!, Seed, Edis, Abe de Verteller en Greenthingz. Ook zijn er allerlei verschillende workshops te volgen, van vuurspuwen tot boogschieten en van Iers volksdansen en zwaardvechten. 

De entree van het festival bedraagt slechts 6 euro voor volwassenen en voor kinderen 2,50 euro in de voorverkoop. Aan de deur kosten kaartjes respectievelijk 8 euro en 3 euro. Het festival begint om 10.00 uur en duurt tot 20.00 uur en is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Wanneer het festival een succes is zijn er plannen om er een jaarlijks terugkerend festival van te maken. Kaartjes kun je bestellen op deze website.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Uittip zaterdag 31 mei: Tryn’s Rock in Gytsjerk
Lees ook:Uittip 23 augustus – Imaginarium Festival Tytsjerk
Lees ook:Folk in de Wâlden bestaat 10 jaar
Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:Testament headliner op Dokk’em Open Air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>