Fries Museum geeft een Ugly Christmas Sweater Party

Foute Kersttruien zijn hot deze winter! Anders dan voorgaande jaren zijn de lelijke truien met daarop afbeeldingen van de kerstman, sneeuwpoppen of Rudolph niet aan te slepen. Zelfs ons eigen Doutzen Kroes doet mee! Het Fries Museum, dat momenteel de tentoonstelling ‘Breien!’ heeft, doet helemaal met deze trend mee en organiseert op 11 december aanstaande een Ugly Christmas Sweater Party. Tijdens het feest zijn er foute kersthits van DJ Kult, kun je op de foto met een kartonnen Colin Firth, kun je een foute kerstkaart maken in de volledig gebreide Warme Wollen Winter Wens photobooth, kun je kerstboomslingers breien en als klap op de vuurpijl gaat de winnaar van de verkiezing van de Lelijkste Kersttrui naar huis met de kartonnen Colin Firth! Ook is er een afterparty bij Vinny & Jo Club (inclusief gratis drankje).

De Ugly Christmas Sweater Party in het Fries Museum duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Entree bedraagt 8 euro als je een Foute Kersttrui draagt en 10 euro zonder trui. Bij de entree is 1 consumptie en hapjes inbegrepen. Heb je een museumkaart/studenten/cjp/culturecard? Dan bedraagt de entree 5 euro als je een Foute Kersttrui draagt en 7 euro zonder trui.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Doutzen Kroes zelfs in Foute Kersttrui nog sexy
Lees ook:100.000e bezoeker voor nieuw Fries Museum
Lees ook:10 banen weg bij Fries Museum
Lees ook:Fries Museum koopt schilderij van 1,8 miljoen dollar
Lees ook:Fries Museum wint BankGiro Loterij Museumprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>