Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015

Het programma voor de Kloosterkapelconcerten van het nieuwe seizoen 2014-2015 is bekend. Onder andere Roon Staal, Linde Nijland, Elske en Femke de Walle, Sjoerd Klaas Steegstra, Griet Wiersma en De Trije Troubadours zullen het komende seizoen optreden in het kerkje van Sibrandahûs.

5 oktober: Gitarist Ruben Hoeke en zanger Jan Blauw

Gitarist Ruben Hoeke en blueszanger Jan Blauw geven met Project Jura met hits van Johnny Cash en Tim Hardin de rock- en blueswortels een vaste plek. Samen hebben ze de CD Freedom Road. Entree bedraagt 7,50. Aanvang 15.30 uur.

26 oktober: Roon Staal Noord Nederland tour

Roon Staal, de neef van Ede Staal, zong in de musical Petticoat met Chantal Janzen. De entree bedraagt 7,50, de middag begint om 15.30 uur.

23 november: Linde Nijland met het programma I’m here

Linde Nijland is een landelijk bekende folk zangeres en wordt begeleid door Bert Ridderbos. De entree is 7,50, aanvang om 15.30 uur.

23 december: De Jûn foar de Kriistnacht Elske en Femke de Walle        

Elske DeWall en haar zus Femke verzorgen deze avond een akoestisch optreden. Willem de Vries van Omrop Fryslân zal deze avond presenteren. Aanvang is deze avond om 20.30 uur, de entree is 10 euro. De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Doe Een Wens.

1 februari: Griet Wiersma en haar grote successen  

Griet Wiersma zal haar grote successen uit haar vele optredens ten gehore brengen. Ook doet zij deze middag typetjes die Griet al eerder gespeeld heeft. De entree bedraagt 7,50, aanvang om 15.30 uur.

22 februari: Sjoerd Klaas Steegstra en Ebele Wijbenga      

Sjoerd Klaas Steegstra is een zanger met een missie. Hij zingt samen met Sieberein Schaaf. Ebele Wijbenga is een Friese zanger met Friese teksten van Stef Bos. De entree bedraagt 7,50, aanvang is om 15.30 uur.

15 maart: Ernst Langhout, Jack Bottlenek en Johan Keus 

Bob Dylan in het Fries door Ernst Langhout, Jack Bottlenek met eigen nummers en Johan Keus op gitaar. Entree bedraagt 7,50, aanvang om 15.30 uur.

19 april: De Trije Troubadours

Gurbe Douwstra, Marcel Smit en Piter Wilkens. Douwstra is bekend van Cliffs of Moher, Piter Wilkens behoeft geen introductie meer en Marcel Smit komt uit De Westereen en zingt daar ook over. De entree bedraagt 10 euro, aanvang om 15.30 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Opening vernieuwd centrum Feanwâlden met Syb van der Ploeg, Elske DeWall en meer
Lees ook:Programma Bevrijdingsfestival Leeuwarden 2016
Lees ook:Elske DeWall nomineert Jan Dulles van de 3J’s voor #IceBucketChallenge
Lees ook:It Badhûs organiseert sloopfeest
Lees ook:Johannes Rypma op Aaipop met Greenday-covers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>