25e Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland op 12 en 13 maart

Dit jaar wordt voor de 25e keer in maart de Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland georganiseerd in Friesland en Groningen. De Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland is een route van zo’n 190 kilometer door het Lauwersland waarbij je de unieke gelegenheid krijgt om een kijkje te nemen in de ateliers van verschillende kunstenaars. De Atelierroute geeft niet alleen een unieke kijk in de keuken van de kunstenaars, maar ook een prachtige route door een bijzonder landschap.

Op 12 en 13 maart vindt de Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland plaats. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn de ateliers geopend en geven de kunstenaars een toelichting bij hun werk.

Vijftien ateliers in Friesland

Vijftien van de in totaal 28 kunstenaars zijn gevestigd in Friesland. De kunstenaars zijn te vinden in Dokkum en in de dorpen en buurtschappen Ternaard, Lichtaard, Marrum, Oentsjerk, Mûnein, Damwâld, Kollum, Warfstermolen en Dokkumer Nieuwe Zijlen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Route oude legervoertuigen 5 mei in Noordoost Friesland
Lees ook:Komend weekend Proef de Kunst in Terherne
Lees ook:Zestiende Lauwersland Fietsvierdaagse trekt fietsliefhebbers uit hele land
Lees ook:Slachtemarathon 2016 krijgt thema ‘Feest’
Lees ook:Al 120 aanmeldingen voor programma MUSE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>