Zestiende Lauwersland Fietsvierdaagse trekt fietsliefhebbers uit hele land

Een van de mooiste fietsevenementen die Friesland rijk is wordt jaarlijks georganiseerd door de Fietsvrienden Lauwersland. Met inmiddels vijftien jaar ervaring in het organiseren van de Lauwersland Fietsvierdaagse weten deze fietsvrienden fietsliefhebbers uit het hele land naar Burum te halen. Dit jaar vindt de Lauwersland Fietsvierdaagse plaats van maandag 6 tot en met donderdag 9 juli. De routes gaan zowel door Friesland, Groningen als Drenthe. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 35 of 70 kilometer. Deelnemers aan de Lauwersland Fietsvierdaagse krijgen als aandenken een T-shirt cadeau. Daarnaast wordt er onder de deelnemers die vier dagen deelnemen een fiets ter waarde van 750 euro verloot.

Start op maandag bij Dorpshuis Toutenburg

De vierdaagse start op maandagmorgen om 9.00 uur vanaf Dorpshuis Toutenburg in Burum. Dit dorpshuis is gedurende de vierdaagse het zenuwcentrum van de vierdaagse. Het is nog mogelijk om bij de start in te schrijven. De kosten bedragen 13 euro per persoon. Bij voorinschrijving is dit 11,50. Kinderen (tot 12 jaar onder begeleiding) betalen 11 euro bij de start en 9,50 bij voorinschrijving. Het is ook mogelijk om slechts één of meerdere losse dagen mee te fietsen. De kosten bedragen hiervoor 4 euro per persoon per dag. De tochten zijn ook goed te doen op elektrische fiets; er zijn meerdere ION oplaadpunten.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Bijzondere routes door Friesland tijdens 11-steden MTB-Xperience
Lees ook:Uittip zaterdag 3 mei: Spitkeetwandeltocht Harkema
Lees ook:Vijftigjarig bestaan Museum ‘t Fiskershúske wordt gevierd met wandeltocht
Lees ook:25e Kunst aan Huis Atelierroute Lauwersland op 12 en 13 maart
Lees ook:De Friese Ballonfeesten, het leukste evenement van Joure

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>