Joy for People brengt nieuwe kerst-cd uit

Het is misschien wel het beroemdste gospelkoor van Friesland: Joy for People uit Dokkum. Al meer dan veertig jaar verkondigt het koor het woord van God door middel van muziek, zeker in de kerstperiode. Ook de komende periode heeft het gospelkoor een flink aantal kerstconcerten in de planning staan. Joy for People kondigde onlangs aan met iets heel speciaals bezig te zijn. Afgelopen zomer heeft het koor opnames gemaakt voor een nieuwe kerst-cd. De nieuwe CD is een EP met daarop nummers die ook tijdens de kerstconcertent te horen zijn. De CD is de opvolger van de vorige kerst-CD ‘The Greatest Gift’ en de DVD ‘Joy for People Live’.

De nieuwe CD zal verkrijgbaar zijn tijdens de concerten. Ook is de cd vanaf 12 december te bestellen voor 8 euro. Pre-orderen kan nu al op www.joyforpeople.nl.

Lees ook:Iris Kroes komt met eigen kerst-cd: Christmas Feelings
Lees ook:Chinese filmploeg filmt in keramiekmuseum Prinsessehof
Lees ook:Opnames ‘Tussen kunst en kitsch’ in Fries Museum
Lees ook:Nieuwe nummers en clip van De Doelleazen
Lees ook:Review: Nieuw album van De Doelleazen Waldrave

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>