Opnames ‘Tussen kunst en kitsch’ in Fries Museum

Heb je op zolder nog een schilderij liggen waarvan je vermoed dat dat wel eens één kan zijn van een grote meester? Of een vreemd, oud voorwerp waarvan je eindelijk eens wilt weten wat het nu eigenlijk is? Op maandag 20 januari worden in het Fries Museum opnames gemaakt voor het programma ‘Tussen kunst en kitsch’ van de AVRO. De hele dag zijn experts aanwezig om voorwerpen te taxeren. Het is mogelijk hierbij aanwezig te zijn.

Kaarten voor opnamedagen zijn via deze link online bestellen in de webshop of telefonisch tijdens kantooruren via 0900-777 999 6 (€ 0,15 p.m.), optie 1. Vanuit het buitenland kan men bellen naar +31 35  6726 851.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Leeuwarden krijgt eigen pepernotenwinkel
Lees ook:Oude voorwerpen taxeren op Kunst & Kitsch-dag Buitenpost
Lees ook:Voorverkoop Iepenloftspul Jorwert vandaag van start gegaan
Lees ook:Doutzen Kroes genomineerd voor ELLE Style Influencer Awards
Lees ook:Valentina Tóth heeft Koning Willem-Alexander ontmoet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>