Elske DeWall brengt nieuw album uit: Velvet Soldier

Goed nieuws van Elske DeWall! De zangeres met Friese roots brengt een gloednieuw album uit. Op 22 januari 2016 verschijnt het album Velvet Soldier. Dit liet Elske weten op haar Facebook-pagina. ’De afgelopen tijd is mij vaak gevraagd wanneer het nieuwe album uitkomt, en ik ben super blij te kunnen vertellen dat het straks eindelijk zover is; Velvet Soldier komt uit op 22 januari 2016!’

Het album is al opgenomen, maar Elske gaat ook nog een live-versie van het album opnemen. Op zondag 15 november wordt het hele album live opgenomen in de Wisseloord studio in Hilversum. Daarbij kunnen een aantal fans aanwezig zijn. Wil je er bij zijn? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en vertel waarom jij er bij wilt zijn.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

 

Lees ook:Nieuwe CD Elske DeWall Velvet Soldier in première
Lees ook:Iris Kroes neemt Friestalige single op
Lees ook:Documentaire over 25 jaar De Kast op Omrop Fryslân en NPO2
Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby
Lees ook:Review: Nieuw album van De Doelleazen Waldrave

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>