Elske DeWall nomineert Jan Dulles van de 3J’s voor #IceBucketChallenge

Bron: Facebook Elske DeWall

Ook Bekende Friezen moeten er aan geloven: de Ice Bucket Challenge. Wat begon als een internethype in Amerika groeide in rap tempo uit als een ludieke actie waarbij geld ingezameld wordt voor stichtingen wereldwijd die zich inzetten tegen de ziekte ALS. In Nederland wordt geld ingezameld voor de Stichting ALS Nederland, en niet onverdienstelijk. Vanmiddag liet het fonds weten al meer enkele tonnen extra binnen gekregen te hebben naar aanleiding van de Ice Bucket Challenge.

Ook zangeres Elske DeWall werd genomineerd om de Ice Bucket Challenge te doen, en wel door haar zus Femke de Walle. Elske, sportief als ze is, had al gedoneerd, maar besloot desondanks om toch een emmer water over haar hoofd te laten gooien. Regenwater welteverstaan, want Elske houdt niet van nutteloos kraanwater verspillen.

Elske op haar beurt nomineerde Jan Dulles van de 3J’s, Sylvia Snel en Ed Struijlaart. We wachten het filmpje van de drie af!

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Opening vernieuwd centrum Feanwâlden met Syb van der Ploeg, Elske DeWall en meer
Lees ook:Pas bevallen Doutzen Kroes doet Ice Bucket Challenge in bikini
Lees ook:Jim Bakkum, Elske DeWall en Brainpower op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen
Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>