Opening vernieuwd centrum Feanwâlden met Syb van der Ploeg, Elske DeWall en meer

In Feanwâlden is het dorpscentrum op de schop gegaan en om te vieren dat dat klaar is wordt er op donderdag 4 juni een uniek evenement georganiseerd dat gratis toegankelijk is. De ‘Jûn fan De Koemarkt’ is een soort ‘night of the proms’, met Friese artiesten als Syb van der Ploeg, Elske DeWall, Rients Gratama en Femke de Walle. Dit doen zij samen met het Nederlands Politie Orkest. Voor de kinderen is het ook feest; voor hen komt Hans Postma langs met zijn Cool Kids Party. Dj Syb van de Doelleazen zal ook een bijdrage leveren aan het evenement.

Syb van der Ploeg

De keuze voor Syb van der Ploeg is voor de hand liggend. Syb gebruikte Feanwâlden als uitvalsbasis tijdens zijn succesjaren met De Kast. Ook Elske DeWall en Femke de Walle hebben nauwe banden met Feanwâlden, de zusjes groeiden om in dit dorp.

Vader van Elske en Femke de Walle

De Jûn fan De Koemarkt wordt begeleid door het Nederlands Politie Orkest. Bijzonder hieraan is dat de vader van Elske en Femke, Feanwâldster Tjeerd de Walle, trompettist is in dit orkest. De Walle neemt na 36 jaar afscheid van het orkest, dus ook voor hem belooft het een bijzondere avond te worden.

De Jûn fan De Koemarkt duurt van 17.00 tot 23.00 uur en is gratis toegankelijk.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Elske DeWall moeder geworden van Herre
Lees ook:Elske DeWall nomineert Jan Dulles van de 3J’s voor #IceBucketChallenge
Lees ook:Jim Bakkum, Elske DeWall en Brainpower op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Elske DeWall haalt eerste top 10-notering
Lees ook:Weer gooit roet in eten bij Friese evenementen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>