Jim Bakkum, Elske DeWall en Brainpower op Admiraliteitsdagen Dokkum

Het programma van de Admiraliteitsdagen in Dokkum die op 3, 4, 5 en 6 september plaats zullen vinden is bekend gemaakt. Grote namen die tijdens deze feestdagen op zullen treden in de historische binnenstad van Dokkum zijn onder andere Jim Bakkum, Elske DeWall, Femke de Walle, Brainpower, Vangrail, DJ Steff da Campo, The  Excitements. Anders dan andere jaren beginnen de Admiraliteitsdagen dit jaar al op donderdag, wanneer het honderdjarig bestaan van Rabobank Noordoost Friesland wordt gevierd met de Rabonight. Tijdens de Rabonight treedt Nielson op, en wordt er in een soort ‘De Wereld Draait Door’-achtige setting een programma georganiseerd met Sipke Jan Bousema en journaliste Nynke de Jong. In dit programma wordt met verschillende gasten gesproken over de toekomst van Noordoost Friesland.

Admiraliteitsdagen 2013

Historische schepen en maritieme activiteiten

Naast alle muzikale activiteiten is er tijdens de Admiraliteitsdagen nog veel meer te beleven. De binnenstad ligt vol met historische schepen en er zijn allerlei maritieme activiteiten. Voor jong en oud valt er van alles te doen en te zien.

Night of the Praams

Vrijdagavond is de Night of the Praams met Jim Bakkum, Elske DeWall en Femke de Walle. Daarnaast is er een bijzonder orkest samengesteld met zo’n vierhonderd muzikanten uit de regio en is er een scratchkoor, eveneens met muzikanten uit de regio. Deze avond wordt gepresenteerd door Sipke Jan Bousema.

Programma zaterdag en zondag

Zaterdagavond treden Brainpower, The Excitements, Vangrail en DJ Steff Da Campo op. Zondagochtend is er op het podium dat in het water ligt een kerkdienst die wordt verzorgd door de gezamenlijke kerken in Dokkum. De Admiraliteitsdagen komen ten einde met het Admiraliteitsconcert waarbij Gerrit Breteler op zal treden met de Clay Corners Bigband, Popkoor Opus 3, Shantykoor de Admiraliteitssjongers en de Stedelijke Harmonie Dokkum.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Programma Admiraliteitsdagen Dokkum bekend gemaakt
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum compleet met Jeroen van der Boom en Berget Lewis
Lees ook:Wakeboard-legende Duncan Zuur komt naar Dokkum
Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Burgemeester Ferd Crone: Ga vlaggen 4 en 5 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>