Pieter Weening naar de Tour de France

Als laatste ploeg heeft Orica-GreenEDGE vandaag har selectie voor de Tour de France bekend gemaakt en ook Pieter Weening maakt deel uit van de selectie van het Australische team. Daarmee is hij de twintigste Nederlander die aan de start van de toer van Frankrijk zal verschijnen, en voor Weening zelf de zesde keer dat hij deelneemt aan het grootse wielerevenement. De laatste keer dat de Harrekiet verscheen aan de start van de Tour was in 2012.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Nieuwe namen Profronde Surhuisterveen: Sagan, Mollema en Gesink
Lees ook:Lieuwe Westra verschijnt opnieuw aan start Profronde Surhuisterveen
Lees ook:Sven voor de achtste keer wereldkampioen schaatsen
Lees ook:Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Jan Smit doet Elfstedentour in 2016 met finaleconcert in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>