Geen bitterballen voor stemmentellers Leeuwarden

De mensen die in de gemeente Boarnsterhim, wat als fusiegemeente verder gaat onder Leeuwarden, de stemmen tellen, zijn niet te spreken over hoe de gemeente Leeuwarden hen behandeld in vergelijking met hoe de gemeente Boarnsterhim hen de afgelopen jaren behandeld heeft. Dat meldt de LC. Voorheen kregen de stemmentellers de hele dag koffie en thee tot hun beschikking, werd het avondeten vergoed en op het moment dat de stemmen daadwerkelijk geteld werden werd er gezorgd voor bitterballen. Nu Boarnsterhim onder Leeuwarden gaat vallen krijgen de stemmentellers alleen een lunchpakketje…

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Photo credit: Frenkieb / Foter.com / CC BY-NC-SA

Lees ook:Taptoe Leeuwarden beste van 2013
Lees ook:Noodweer lijkt mee te vallen, Welcome to the Village wordt hervat
Lees ook:Nu ook terrorbuizerd in het Friese Burdaard
Lees ook:Het UITfestival in Leeuwarden wordt tóch nog georganiseerd
Lees ook:Al drie mensen gewond door agressieve buizerd Burdaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>