Noodweer lijkt mee te vallen, Welcome to the Village wordt hervat

Een flinke bui, wat gedonder en een aantal bliksemflitsen. Het noodweer in Friesland lijkt enorm mee te vallen. Het Welcome to the Village-festival heeft het zekere voor het onzekere genomen en heeft alle bezoekers van het festival geëvacueerd. De bezoekers werden onder andere in Aqua Zoo opgevangen. Inmiddels is de organisatie hard bezig om het festival weer op gang te krijgen. De plannen voor vandaag worden momenteel bekeken en aangepast, zodat het festival snel weer hervat kan worden.

 

 

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Voorverkoop Oerol Festival van start
Lees ook:Friese parodie op Gangnam Style van Psy
Lees ook:Bevrijdingsfestival Leeuwarden trekt duizenden bezoekers
Lees ook:Plannen LWD Culturele Hoofdstad 2018 naar de gemeenteraad
Lees ook:Eerste namen voor Welcome to the Village bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>