Luistercijfers Omrop Fryslân blijven groeien

De stijgende lijn in het aantal luisteraars van Omrop Fryslân houdt ook in 2016 aan, zo blijkt uit de nieuwste metingen van de omroep. Sinds juli 2015 zitten de luistercijfers in de lift. Vorig jaar werd er door Omrop Fryslân een nieuwe radioprogrammering doorgevoerd. In de tweede helft van 2015 groeiden de luistercijfers steeds verder, en die trend zet ook dit jaar door. Omrop Fryslân is met de luistercijfers van nu marktleider in Fryslân.

Hoofdredacteur Klaas Geert Bakker: “Wij willen met onze programmering een brede doelgroep bereiken. Dat de vernieuwing van de programmering wordt gewaardeerd door de luisteraars zie je terug in de cijfers. Wij hopen ook de komende maanden de stijgende lijn vast te houden met mooie programma’s en uitzendingen over evenementen zoals de Fietselfstedentocht, de Luchtmachtdagen en De Slachte.”

Omrop Fryslân

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Omrop Fryslân Radio blijft marktleider in Fryslân
Lees ook:Al meer dan 2000 handtekeningen voor Omrop Fryslân
Lees ook:Omrop Fryslân gaat weer inzamelen voor de Voedselbank
Lees ook:Voorjaarsconcours van OMF live te zien en te beluisteren op Omrop Fryslân
Lees ook:Fryslân DOK van 6 september in teken van Eelke Lok

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>