Fryslân DOK van 6 september in teken van Eelke Lok

Op zondag 6 september staat Fryslân DOK volledig in het teken van Omrop Fryslân-redacteur Eelke Lok. Na veertig jaar bij de omroep te hebben gewerkt gaat Lok met pensioen en daarmee komt er een einde aan het tijdpwerk-Eelke op de Friese radio en televisie. In de documentaire valt te zien wie Eelke Lok is: een eigenzinnige man die nooit om een mening verlegen is.

Met een aantal gasten kijkt Lok op het terras van Hotel Galamadammen in Koudum terug op zijn carrière bij de Omrop. Wat is er veranderd in de journalistiek? Hoe ging de overstap van radio naar televisie? Welke dingen gingen mis? Deze eerste Fryslân DOK van het seizoen is een speciale uitzending waarvan Eelke zelf de inhoud bepaalde.

Zondag 6 september is de documentaire te zien om 17.00 uur en daarna vanaf 18.10 uur ieder uur op Omrop Fryslân Televisie. Ook is de documentaire te zien op zaterdag 5 september om 15.40 uur en zondag 6 september om 12.25 uur op NPO2.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Omrop Fryslân maakt zich op voor Friese derby
Lees ook:Het Friese paard centraal in vijfdelige documentaire ‘It Swarte Goud’
Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Fietselfstedentocht Pinkstermaandag te volgen via Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>