Voorjaarsconcours van OMF live te zien en te beluisteren op Omrop Fryslân

Liefhebbers van HaFaBra opgelet: het voorjaarsconcours van de OMF – Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân – staat aankomende zaterdag 19 maart weer op de planning! Het bekende concours wordt ook dit jaar weer live uitgezonden via Omrop Fryslân. Vanaf 9.00 uur is het concours te volgen op de internetzender Omroplive.nl en via de Omrop-app. Het concours duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Het concours van de OMF vindt plaats in De Lawei in Drachten. Aan het concours doen 18 muziekverenigingen mee. De jury bestaat dit jaar uit Gert Buitenhuis, Durk Lautenbach, Hennie Ramaekers, Alex Schillings, Danny Oosterman en Jacob Slagter.

Naast de live-uitzending maakt Omrop Fryslân ook opnamen van de optredens. Die zijn later terug te horen op de HaFaBra-internetzender Koperkanaal.nl. De orkesten spelen ook inspeelwerk, de koralen daarvan worden op zondagochtend tussen 06.00 uur en 08.00 uur uitgezonden in het radioprogramma Koperkanaal FM.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

 

Lees ook:Toespraak PC-voorzitter wordt live uitgezonden op Omrop Fryslân
Lees ook:Gaat de beker naar Harkema? Volg de wedstrijd live op radio en tv
Lees ook:Eneco Tour live te volgen op Omrop Fryslân
Lees ook:Finale van Liet 2015 wordt uitgezonden in Noardewyn Live
Lees ook:Wedstrijd VC Sneek – Eurosped TVT Almelo live op Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>