Omrop Fryslân volgt 18 jongeren die 18 zijn in 2018

18yn2018Programmamaker Dieuwke Kroese volgt de komende jaren achttien jongeren in de leeftijd van ongeveer veertien jaar, tot zij de volwassen leeftijd hebben bereikt in 2018 voor het programma ’18yn2018′. In deze serie wordt er gekeken naar de toekomstdromen en ambities van de jongeren en worden de deelnemers gevolgd in hun dagelijks leven. Dat kan thuis en op school zijn, maar ook bij de sportclub en bij de muziekles. De deelnemers komen uit heel Friesland.

De eerste opnames zijn afgelopen jaar gemaakt. Anne-Mare Bergsma (Leeuwarden), Moos van Breukelen (Kollumerzwaag), Leonie Rolf (Stiens), Tijn van de Kamp (Ameland), Ilse Klijnstra (Sneek), Abe-Jan van der Wal (Wijnjewoude), Isabella Bootsma (Leeuwarden), Ardian Zejnulahu (Leeuwarden), Hilda Lageveen (Rotsterhaule), Hylke Jellema (Sneek), Meyke van Zuijlen (Akkrum), Lars Bosma (Nes), Eva de Jonge (Leeuwarden), Berend van der Wal (Jubbega), Kyra de Wolff (Sint Nicolaasga), Johan van Dijk (Oldelamer), Morgan Spruijtenburg (Terwispel) en Robin van het Riet (Stiens) zijn in 2014 voor het eerst gefilmd voor de serie. Vanaf maandag 22 juni zijn de beelden van het afgelopen jaar te zien op Omrop Fryslân. Tot en met woensdag 1 juli is 18yn2018 iedere avond te zien vanaf 17.20 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden
Lees ook:Routes rondrit Friesland Canadese veteranen op Bevrijdingsdag
Lees ook:Tv-serie in de maak gebaseerd op gangsterduo
Lees ook:Uittip: Iepenloftspul K.R.I.S.I.S. kamp in Kollumerzwaag
Lees ook:Overzicht Nieuwjaarsduiken in Friesland 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>