Ferry Doedens en Tim Douwsma samen in Nieuwe Tijden

Tijdens de zomerstop van Goede Tijden Slechte Tijden komt RTL 4 in samenwerking met Videoland met een nieuwe serie: Nieuwe Tijden. Onlangs werd al bekend dat Ferry Doedens in deze spin-off van GTST zijn oude rol van Lucas Sanders uit GTST weer oppakt. Vandaag werd bekend dat naast Doedens nog een Bekende Fries een rol heeft bemachtigd in de serie: Tim Douwsma.

75-delige serie Nieuwe Tijden

In de 75-delige serie, waarvan veertig afleveringen in de zomerperiode te zien zijn, speelt Douwsma de rol van Bobby. Naast Ferry Doedens en Tim Douwsma spelen ook Vajèn van den Bosch en Holly Mae Brood in de serie. Ferry Doedens en Tim Douwsma speelden kennen elkaar al goed. Zij speelden om de beurt de rol van Danny Zuko in de musical Grease.

Nieuwe Tijden is te zien vanaf 4 juli. Zodra GTST weer van start gaat zijn de 35 resterende afleveringen te zien bij Videoland.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Ferry Doedens komt in Club Prins
Lees ook:Ferry Doedens te zien bij Van der Vorst Ziet Sterren
Lees ook:Ferry Doedens ontslagen bij GTST
Lees ook:Fans Ferry Doedens steunen hem na onthulling over drugsprobleem
Lees ook:Keert Ferry Doedens terug in GTST?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>