Vermoedelijk trieste ontknoping in vermissingszaak Gert-Jan Luimstra

Het lijkt er op dat er na zes weken tijd een trieste ontknoping is gekomen in de vermissing van Gert-Jan Luimstra uit Sneek. Zes weken lang werd er met man en macht naar de vader van twee kinderen gezocht, nadat hij op 6 januari niet meer thuis kwam na een ommetje. In Sneek werd vandaag een stoffelijk overschot aangetroffen in het water aan de Grienedyk. Een voorbijganger zag iets in het water liggen en waarschuwde de politie. De politie gaat er van uit dat het lichaam van de vermiste Gert-Jan Luimstra is, al moet er nog identificatie plaatsvinden. Ook de doodsoorzaak moet nog worden onderzocht, maar de politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Vermiste man uit Sneek gezien in Surhuisterveen
Lees ook:Politie zoekt tips omtrent vermiste Gert-Jan Luimstra
Lees ook:Kattenlijk gevonden bij inval in Leeuwarden
Lees ook:Steve Jobs-school in Sneek
Lees ook:Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>