Kattenlijk gevonden bij inval in Leeuwarden

De politie in Leeuwarden zal wel vreemd hebben gekeken toen zij bij een inval in een huis niet een lijk van een mens, zoals er verwacht werd, maar een lijk van een kat aantroffen. Buurtbewoners hadden namelijk geklaagd over een vreselijke stank. Ook was de bewoonster van de woning al zo’n 3 maanden niet meer gezien.

De 27-jarige bewoonster van het huis was in geen velden of wegen te bekennen, maar volgens de politie was er geen reden om naar haar op zoek te gaan. Wel kan de vrouw alvast rekening gaan houden met een dikke boete, voor het verwaarlozen van haar dier.

De gemeente laat de woning nu schoonmaken en het ongedierte bestrijden. Het stoffelijk overschot van de kat is verwijderd.

 

Lees ook:Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen
Lees ook:Drama Zandhuizen blijkt familiedrama
Lees ook:Huis Doutzen in Eastermar staat te koop!
Lees ook:Harrekiet gezocht voor gewelddadige ontvoering Meppel
Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>