Dood echtpaar gevonden in huis Zandhuizen

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van een overleden echtpaar in Zandhuizen. Vanochtend rond 11 uur troffen agenten de lichamen aan van een 41-jarige man en een 34-jarige vrouw in hun woning aan de IJkenweg. De politie ging naar de woning na een telefoontje van een familielid. Het familielid gaf aan geen contact te kunnen krijgen met het echtpaar. De kinderen van 5 en 6 jaar werden buiten aangetroffen. Voor hen is opvang geregeld.

De lichamen van de man en vrouw zijn overgebracht naar Nij Smellinghe in Drachten. Morgen gaat de politie verder met het onderzoek in de woning in Zandhuizen. Het onderzoek werd aan het einde van de middag gestaakt vanwege het invallen van de duisternis. De woning in Zandhuizen wordt bewaakt.

De politie houdt momenteel nog rekening met alle mogelijke scenario’s. Er is meer onderzoek voor nodig om vast te kunnen stellen hoe het echtpaar om het leven is gekomen.

Tijdens het politieonderzoek werd even verderop een man aangehouden die een drone boven de woning liet vliegen en daarmee luchtopnames maakte van de woning en het politie-onderzoek. Omdat de man deze opnames voor commerciële doeleinden maakte en hier geen vergunning voor had werd hij aangehouden. De drone werd in beslag genomen.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Drama Zandhuizen blijkt familiedrama
Lees ook:Kattenlijk gevonden bij inval in Leeuwarden
Lees ook:Verdachte ex-tbs’er mishandelde mogelijk nog twee vrouwen
Lees ook:Vrouw doodgeslagen in Leeuwarden, verdachte bekent ook steekpartij
Lees ook:Gezochte man uit Harkema schiet man neer in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>