Al meer dan 50% binnen voor autocrossfilm ‘Rûchhouwers’

Filmmaker Wilfried Bijma wil een documentaire maken over de autocross, genaamd Rûchhouwers. Voor deze film heeft hij zijn project aangemeld bij Cinecrowd, een organisatie die crowdfundingprojecten organiseert voor filmprojecten. Filmmakers kunnen via deze website geld inzamelen voor hun project. Wordt het streefbedrag binnen bepaalde tijd gehaald, kan de film worden gemaakt.

Voor de film Rûchhouwers is 15.000 euro nodig. Via Cinecrowd is inmiddels meer dan 50% van het benodigde bedrag ingezameld. Bijma heeft nog 12 dagen over om het benodigde bedrag in te zamelen.

Wordt het benodigde bedrag binnen de deadline binnengehaald kan de film gemaakt worden. Bijma is van plan om meerdere Friese autocrossers, stockcarracers en bangerracers in de film uit te lichten. In de film gaat het niet alleen om de races, maar ook het leven om de races heen. Aan de film werkt ook de populaire Friese band de Hûnekop mee. Het is de bedoeling dat de film eind dit jaar op het grote doek vertoond gaat worden.

Wil jij de filmmaker steunen? Dat kan door op deze link te klikken. Bij iedere bijdrage vanaf 10 euro krijg je ook nog iets voor je donatie terug; toegang tot de premiere met afterparty met de Hûnekop, de dvd, je naam in de aftiteling, er is van alles mogelijk.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Genoeg geld ingezameld voor documentaire Rûchhouwers over autocross
Lees ook:Autocrossdocumentaire Rûchhouwers te zien op Omrop Fryslân
Lees ook:Crowdfunding voor kattencafé Poespas in Leeuwarden
Lees ook:Boek van LC-journalist wordt verfilmd
Lees ook:Leadzanger De Hûnekop doet mee met Ford Ka Challenge

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>