Hea wint prijs voor reportage ‘de lêste fytser’

Omrop Fryslân heeft een (wat mij betreft zeer terechte) prijs gewonnen voor de Hea-reportage over Wiebe Idsinga, de man die vorig jaar als laatste elfstedenfietser de finish wilde halen. Omrop Fryslân won de Gouden NL-award de prijs voor de beste radio-, tv- of internetproductie van de regionale omroepen. De ‘de lêste fytser’ werd winnaar in de categorie TV Varia en werd tevens de grote winnaar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Omrop Fryslân definitief niet meer zelfstandig
Lees ook:Wiebe Idsinga wint ‘Zilveren Fiets’
Lees ook:Drie nominaties voor NL-Awards voor Omrop Fryslân
Lees ook:Omrop Fryslân Radio blijft marktleider in Fryslân
Lees ook:Omrop Fryslân gaat weer inzamelen voor de Voedselbank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>