Drama Zandhuizen blijkt familiedrama

Het echtpaar dat gisteren dood werd aangetroffen in hun woning aan de IJkenweg in Zandhuizen is om het leven gekomen door moord en zelfmoord. Dat laat de politie weten in een verklaring. De 41-jarige man heeft eerst zijn 34-jarige vrouw om het leven gebracht en daarna zichzelf gedood. Volgens de politie zijn relatieproblemen de aanleiding van het drama.Volgens de politie heeft het drama zich in de nacht van vrijdag op zaterdag voorgedaan. Over verdere omstandigheden wordt vanwege de nabestaanden niets bekend gemaakt. Twee kinderen van 5 en 6 jaar oud werden gisteren buiten aangetroffen door de politie. Een bezorgd familielid had de politie gebeld nadat er geen contact kon worden gelegd met het echtpaar.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>