Mededeling Friesland.blog.nl juli/augustus

Zoals jullie misschien wel meegekregen hebben ben ik, de blogger achter Friesland.blog.nl, momenteel zwanger van ons eerste kindje. Binnen nu en maximaal vier weken verwachten we onze kleine uk. Dit brengt voor Friesland.blog.nl een kleine verandering met zich mee. Omdat je van tevoren nou eenmaal niet zeker weet wanneer je precies gaat bevallen, is het moeilijk om aan te geven hoe lang ik door kan blijven bloggen. Rond de bevalling en ook daarna zal ik uiteraard niet heel snel weer achter de computer kruipen om te bloggen. Ik heb daarom besloten om nu al zoveel mogelijk ‘vooruit’ te bloggen zodat er toch bijna alle dagen wat online zal komen te staan in de maand juli en augustus. Dit houdt in: bijna iedere dag aankondigingen van leuke, mooie, of bijzondere evenementen die in Friesland plaats vinden de komende tijd. Want er is genoeg te doen in Friesland de komende tijd! Denk aan de Sneekweek, de PC in Franeker, het Skûtsjesilen, noem maar op!

Met vooruit bloggen zit je echter wel met één probleem: wat nou als een evenement niet doorgaat wegens omstandigheden? Tsja, helaas heb ik geen glazen bol waarmee ik de toekomst kan voorspellen. Mocht het gebeuren dat er de komende tijd een blog online komt met een aankondiging van een evenement dat om wat voor reden dan ook niet doorgaat, dan bied ik daarvoor alvast mijn excuses aan. Uiteraard hoop ik met alle organisaties mee dat de weersomstandigheden voor alle evenementen zo gunstig zijn, en dat er nergens vervelende omstandigheden zich voordoen, dat alle evenementen waar ik over blog gewoon door kunnen gaan.

Voor de komende tijd heb ik geprobeerd om voor iedere dag minstens één blogpost in te plannen. Voor de meeste dagen is dat mij gelukt, al ben ik nog steeds druk bezig om ook de laatste gaten op te vullen. Zolang de baby er nog niet is kan het zijn dat er meerdere blogposts per dag online komen; het is maar net hoeveel zin/tijd ik heb om te bloggen. Ik hoop dat jullie een hele fijne zomerperiode zullen hebben en met plezier mijn blogposts zullen lezen!

Groetjes,

Johanna Kommerie

Lees ook:Over Friesland.blog.nl
Lees ook:10 vragen aan: Hans van der Mey van @elfstedentweets
Lees ook:Best bekeken posts Friesland.blog.nl 2013
Lees ook:Friesland.blog.nl – binnenkort weer nieuwe updates!
Lees ook:53e editie Harlinger Visserijdagen van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>