Keep them Rolling toch nog naar Balk

Wat was dat een grote domper afgelopen Bevrijdingsdag voor de inwoners van Balk. Een colonne oude legervoertuigen van de stichting Keep them Rolling zou in hun rondrit door Friesland ook Balk aandoen, maar besloot op de dag zelf van de vooraf aangekondigde route af te wijken. Tijdens de 70e Bevrijdingsdag waren er enkele Canadezen in Friesland die meereden met de vier colonnes. De organisatie liet na Bevrijdingsdag weten het goed te willen maken met de inwoners van Balk, en heeft een nieuwe datum geprikt: 7 juni. Dat meldt Omrop Fryslân. Om ongeveer 11.00 uur komen de legervoertuigen aan op de Van Swinderenstrjitte zodat een ieder alsnog de wagens kan bekijken. Dan zijn er uiteraard geen Canadese veteranen bij aanwezig.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Einde dreigt voor Sinterklaasintochten in Balk
Lees ook:Foto’s Keep Them Rolling Bevrijdingsdag Friesland route Noord
Lees ook:Bijeenkomsten voor inwoners Zwaagwesteinde en Oudwoude
Lees ook:Canadese bevrijders komen Bevrijdingsdag naar Friesland
Lees ook:Autocrossdocumentaire Rûchhouwers te zien op Omrop Fryslân

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>