Einde dreigt voor Sinterklaasintochten in Balk

De laatste jaren kwamen er duizenden bezoekers naar de Sinterklaasintocht op De Luts in Balk. Ook dit jaar worden er weer veel bezoekers verwacht die de Sint komen verwelkomen. Maar de intocht van dit jaar, is mogelijk de laatste. Dat meldt Omrop Fryslân. De Stichting Sinterklaasintocht Balk heeft laten weten da er niet genoeg geld binnenkomt om de intochten langer mogelijk te maken. De intocht van dit jaar wordt betaald met reserves van de stichting. Als er niets veranderd in de financiële situatie van de stichting dan wordt de stichting volgend jaar opgeheven.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

 

Lees ook:Weer kans op ‘dubbele Sinterklazen’ tijdens intocht in Leeuwarden
Lees ook:Keep them Rolling toch nog naar Balk
Lees ook:Canadese bevrijders komen Bevrijdingsdag naar Friesland
Lees ook:Isis Kraamzorg opent eerste Kraambank van Nederland in Heerenveen
Lees ook:Insecten in oliebollen grote financiële strop voor brassband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>