Europees Kampioenschap Doggy Dancing in Burgum

Aankomend weekend vindt er in Burgum een bijzonder kampioenschap plaats. Een Europees kampioenschap nog wel. De Nederlandse Dog Dance Bond (NDDB) organiseert het Europees Kampioenschap Heelwork to Music & Freestyle in sportzaal Westermar. Een hele mond vol voor een EK Doggy Dancing, oftewel dansen met je hond. Er hebben zich voor het EK 78 deelnemers aangemeld, uit maar liefst 16 landen waaronder Azerbeidzjan,Groot-Brittannië,Rusland en België. Naast de officiële wedstrijden houden de deelnemers ook een tour door Burgum.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:WK Kaatsen vandaag van start in Franeker
Lees ook:Vandaag en morgen: Skûtsjesilen in Lemmer
Lees ook:Bart Helmholt fierljept 21,21 meter
Lees ook:Internationale oefening Frisian Flag van start
Lees ook:Vandaag finaledag SKS Skûtsjesilen in Sneek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>