16 november Wâldrock The Reunion

Jarenlang was Wâldrock hét metalfestival in Noord-Nederland. Bezoekers kwamen uit het hele land en zelfs ver daar buiten naar Burgum voor bands als Metallica, ACDC en Motorhead. In 2009 bleken de inkomsten echter niet meer tegen de kosten op te wegen en werd er tot groot verdriet van een groot aantal trouwe fans besloten geen Wâldrockfestival meer te organiseren. De laatste jaren speelde het idee van een reünie echter op en op 16 november is het zover!

In sporthal de Westermar in Burgum staan op 16 november zeven bands; Masterplan, Destruction, Evergrey, Holy Moses, Izegrim, Insurrection en Undawn. Het feest begint om ‘s middags om 16.00 uur en duurt tot ‘s nachts 1.30 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Veel bezoekers voor Wâldrock The Reunion
Lees ook:3 november benefietconcert voor getroffenen brand Leeuwarden
Lees ook:Europees Kampioenschap Doggy Dancing in Burgum
Lees ook:Christelijke metalbands treden op in Kollumerzwaag
Lees ook:It Badhûs organiseert sloopfeest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>