Elfstedenmokken van Poiesz op veel plaatsen al uitverkocht

Bij alle supermarkten van Poiesz, ook de supermarkten buiten Friesland, zijn veel van de Elfstedenmokken uitverkocht. Poiesz liet dit weten op haar Facebookpagina. De afgelopen weken kon je bij Poiesz zegels sparen en daarmee een fikse korting krijgen op elf mokken met daarop afbeeldingen van de Friese elf steden.

Voor de supermarkten waar de Elfstedenmokken uitverkocht zijn geldt dat de mokken nog wel via een bestelkaart te bestellen zijn. De actiezegels worden nog wel uitgegeven en zijn in te leveren tot en met zondag 14 februari.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Spaar bij Poiesz voor Elfstedenmokken
Lees ook:Het ultieme Friese vaderdagcadeau: de Grutte Pier droge worst
Lees ook:De blits maken op het strand met een Friese bikini
Lees ook:Museum ‘t Fiskershúske Moddergat in de winter elke zondag open
Lees ook:Jan Smit doet Elfstedentour in 2016 met finaleconcert in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>