Oude voorwerpen taxeren op Kunst & Kitsch-dag Buitenpost

Onlangs de zolder van beppe opgeruimd en daar een bijzonder schilderij tegenkomen waarvan je denkt dat die wel eens duizenden euro’s op zou kunnen leveren? Met je metaaldetector het strand van Ameland op geweest en een oude munt gevonden van voor de tijd van Juliana? Of heb je tijdens een bezoek aan een tweedehands boekwinkel de eerste Bijbelvertaling voor een paar stuivers op de kop getikt en ben je nu wel nieuwsgierig naar wat dat allemaal waard is? Ga dan morgen naar de jaarlijkse Kunst & Kitsch-dag in het IJstijdenmuseum in Buitenpost.

Ieder jaar komen op deze Kunst en Kitsch dagen zeldzame voorwerpen boven water. Het is noodzakelijk dat je je nog wel aanmeldt voor het evenement. Het aanmelden kan via info(at)ijstijdenmuseum(punt)nl of telefonisch via 0511-544040. De kosten voor deelname bedragen  € 5,-. Dit inleggeld is bedoeld om daaruit de ingehuurde deskundigen te kunnen betalen. Deze deskundigen zullen je dan vertellen of je een echte Picasso in handen hebt of dat het een replica betreft ter waarde van een paar euro’s.

Ook kun je de hele dag (van 10.00 tot 17.00) het museum bekijken.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter!

 

Lees ook:Opnames ‘Tussen kunst en kitsch’ in Fries Museum
Lees ook:Nieuw Toutenburg houdt reünie wegens 55-jarig bestaan
Lees ook:Zestiende Lauwersland Fietsvierdaagse trekt fietsliefhebbers uit hele land
Lees ook:Stapavond voor jongeren met autisme in Club Prins
Lees ook:Komend weekend Proef de Kunst in Terherne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>