Admiraliteitsdagen Dokkum compleet met Jeroen van der Boom en Berget Lewis

Het is één van de leukste feesten in Noord-Oost Fryslân: De Admiraliteitsdagen in Dokkum! De organisatie van het festijn maakte afgelopen week de laatste namen bekend voor het feest: Jeroen van der Boom, Berget Lewis, Dj Steff da Campo en de band Beethoven.

Eerder werd al bekendgemaakt dat de Nederlandse rockband Di-Rect zaterdagavond 3 september op het podium in de binnenstad van Dokkum zal staan. Danny de Munk vertolkt op de vrijdagavond de rol van admiraal.

Jeroen van der Boom is tijdens de Admiraliteitsdagen op de zaterdagavond te zien. Als gastsolist treedt Berget Lewis samen met Danny de Munk op tijdens de opening van de Admiraliteitsdagen, aangevuld door honderden muzikanten. DJ Steff da Campo treedt zaterdagavond tussen de artiesten door op zodat er geen pauzes vallen in het programma. Ook de coverband Beethoven staat op het podium tussen de tientallen authentieke schepen. Deze band met topmuzikanten uit heel Nederland speelt zowel de laatste hits als muziek uit de jaren ’80 en ’90.

De Admiraliteitsdagen staan vooral bekend om de concerten met topartiesten bij het beroemde keerpunt van de Elfstedentocht, maar er is in het eerste weekend van september veel meer te doen. ‘Dokkum wordt tijdens de Admiraliteitsdagen omgetoverd tot één groot maritiem avonturenpark’’, aldus voorzitter Jan Michiel van der Gang. ‘In en om de bolwerken kun je dansen, vliegen, roeien, springen of zweven. Reddingsdemonstraties, een sloepenrace, bungee-roeien of helikoptervluchten waarbij liefhebbers eruit mogen springen: alle zintuigen worden geprikkeld.’

Admiraliteitsdagen Dokkum

Foto: Marit Anker

Lees ook:Jim Bakkum, Elske DeWall en Brainpower op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Programma Admiraliteitsdagen Dokkum bekend gemaakt
Lees ook:Wakeboard-legende Duncan Zuur komt naar Dokkum
Lees ook:Admiraliteitsdagen Dokkum in volle gang
Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>