Admiraliteitsdagen Dokkum in volle gang

Gisteravond werden de Admiraliteitsdagen in Dokkum ingeluid door burgemeester Marga Waanders, waarna het de beurt was aan muziekvereniging Oranje uit Dokkum om samen met o.a. Iris Kroes en Charly Luske de sterren van de hemel te spelen. Duizenden mensen stonden op de kade bij het podium, dat voor de gelegenheid tussen de praamschepen in het water lag.


 
Vandaag was er een behoorlijk uitgebreid programma nabij het centrum van Dokkum, met een heleboel demonstraties van onder andere een SAR-helikoper, de brandweer en de Koninklijke Marine, maar ook van dansgroepen uit Dokkum. De SAR-helikopter trok een hoop bekijks, er waren een hoop mensen op af gekomen om te zien hoe de medewerkers van de SAR een drenkeling kwamen redden.

Vanavond komen onder andere Hans Dulfer en Ali B nog optreden in Dokkum. Ook morgen zijn er nog een aantal programmaonderdelen. Zo zullen de MTB-elfstedentochtfietsers nog finishen in Dokkum en treedt het Stedelijk Harmonie Orkest op met Piter Wilkens.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Charly Luske, Ali B en Iris Kroes op Admiraliteitsdagen Dokkum
Lees ook:Programma Admiraliteitsdagen Dokkum bekend gemaakt
Lees ook:Beeldje van Jezus gestolen uit kerststal Dokkum
Lees ook:Drie grafkisten gevonden bij werkzaamheden Vitens in Dokkum
Lees ook:Elfstedentocht SUPpers finishen in Dokkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>