Uittip zaterdag 3 mei: Spitkeetwandeltocht Harkema

SpitkeetOpenluchtmuseum De Spitkeet in Harkema organiseert geregeld wandel- en fietstochten in het prachtige landschap rondom Harkema. Zaterdag aanstaande wordt de jaarlijkse Spitkeetwandeltocht georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer.

De kortere routes van 5, 10 en 15 kilometer gaan alle drie door het gebied met boomwallen en oude paden richting Eastermar en De Leijen. De routes van de 25 en 40 kilometer zijn van pijlen voorzien en gaan richting Augustinusga, Stroobos, Blauforlaet, Kootstertille en dan via het coulissenlandschap tussen Harkema en Eastermar terug naar de Spitkeet. Deelnemers ontvangen voorafgaand aan de wandeltocht een gedetailleerde routebeschrijving.

De starttijden:

5, 10 en 15 kilometer: vanaf 10.00 uur.

25 en 40 kilometer: vanaf 8.30 uur.

Alle deelnemers worden voor 17.00 uur terug verwacht bij de Spitkeet. Deelname bedraagt 3,50, het is tevens mogelijk om voor 2 euro extra een medaille te kopen wanneer de route compleet voldaan is.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Boerenkool met worst na wandeling in Harkema
Lees ook:Vijftigjarig bestaan Museum ‘t Fiskershúske wordt gevierd met wandeltocht
Lees ook:Bijzondere routes door Friesland tijdens 11-steden MTB-Xperience
Lees ook:Elfstedentocht per Stand Up Paddle van start
Lees ook:Startschot ‘Slach om ‘e toer’ wordt gelost door Joop Atsma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>