Muse vanaf 23 maart op Omrop Fryslân

Volgende week komt het programma Muse voor het eerst op Omrop Fryslân. In dit programma gaat het Fries Museum op zoek naar de beste amateurkunstenaar in Friesland. Voor het programma meldden zich 200 mensen aan, va 19 tot 80 jaar oud. Tijdens elke uitzending kregen de deelnemers een Friesland-gerelateerde opdracht. De winnaar van het programma krijgt een prachtige prijs, een expositie in het Fries Museum. Muse wordt vanaf 23 maart elke zaterdag uitgezonden om 18.30 uur.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Veel talent onder 200 inzendingen MUSE
Lees ook:Al 120 aanmeldingen voor programma MUSE
Lees ook:Fries Museum en Omrop Fryslân op zoek naar talentvolle kunstenaars
Lees ook:Fries Museum genomineerd voor BankGiro Loterij Museumprijs
Lees ook:Friesland is een miljonair rijker dankzij Staatsloterij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>