Friesland is een miljonair rijker dankzij Staatsloterij

Friesland is een miljonair rijker. In de gemeente Opsterland heeft afgelopen zaterdag een inwoners één miljoen euro gewonnen met het miljoenenspel van de Staatsloterij. Dit maakte de Staatsloterij vandaag bekend. De prijs is belastingvrij, dus de winnaar krijgt letterlijk 1 miljoen euro op zijn of haar bankrekening gestort.

Het miljoenenspel is de wekelijkse loterij, waarvan de trekking elke zaterdag plaatsvindt.

Friesland heeft met deze prijs er in korte tijd twee miljonairs bij gekregen. Afgelopen februari werd een inwoner uit Heerenveen ook al miljonair toen hij of zij eveneens een prijs won van één miljoen euro.

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:Primera Burgum verkoopt lot waar 100.000 mee gewonnen is
Lees ook:Straat in Oudehaske verdeelt 1 miljoen Postcodeloterij-euro’s
Lees ook:Doutzen Kroes op drie na best betaalde model ter wereld
Lees ook:Regisseur speelfilm ‘Bak’ wint Hogenbijlprijs
Lees ook:PostcodeStraatprijs valt in Terband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>