Van der Meyde met benenwagen door Kollum in plaats van kameel

De pers was vanmiddag massaal aanwezig in Kollum. Ook inwoners waren in grote getale afgekomen op de Outlet Kollum, een outletwinkel beheerd door leerlingen van de Friese Poort, opleiding detailhandel. Ex-profvoetballer Andy van der Meyde zou op een kameel zijn intocht maken door het dorp om vervolgens zijn boek ‘Geen genade’ te signeren. Het ritje op een kameel kwam er echter niet van. Na commentaar van de Partij van de Dieren besloot de organisatie het tochtje op de kameel af te blazen en moest van der Meyde met de benenwagen zijn intocht doen door Kollum.

Desondanks waren er veel fans van de ex-prof die het boek van van der Meyde wilden laten signeren. De kameel stond buiten naast de Outlet Kollum geparkeerd.

Outlet Kollum is een initiatief van vijf winkels in Kollum, Bruna, Blokker, Jumbo, Ideko en Sake Store in samenwerking met het ROC Friese Poort.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Signeersessie Andy van der Meyde start op kameel
Lees ook:Morgen start van Moanne fan it Fryske book
Lees ook:Scoor een nieuwe tent bij de Kampeer Outlet in Leeuwarden
Lees ook:Einde dreigt voor Sinterklaasintochten in Balk
Lees ook:Bestseller van Dan Brown wordt vertaald in het Fries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>