Album van Johannes Rypma nu te koop

Het album van Johannes Rypma ligt in de winkels! Op het album staan tien nummers van Johannes, waaronder zijn singles ‘My heart don’t wanna let go’ en ‘Play me’. Ook het Friestalige ‘Libben yn’e Rock and roll’, de vertaling van ‘Play me’, staat op het album. Het album draagt de naam ‘Play me’, naar de gelijknamige single.

Naast de nieuwe nummers staan er ook de vier covers op die Johannes Rypma tijdens zijn The Voice of Holland-avontuur zong. ‘Sex on fire’, ‘Summer of ’69′, ‘How you remind me’ en When the lady smiles’ staan erop.

Het album is hier verkrijgbaar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Download Johannes’ single ‘When the lady smiles’
Lees ook:Lekkere ‘Iris-liedjes’ op album First
Lees ook:Album First van Iris Kroes vanaf vandaag verkrijgbaar
Lees ook:Johannes’ doel om beroemder te worden dan Syb lijkt geslaagd
Lees ook:Johannes Rypma gaat de jungle in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>