Johannes Rypma op Aaipop met Greenday-covers

Het is misschien wel het mooiste festival met louter en alleen Friestalige muziek, zonder dat het het gevoel oproept dat je alleen maar naar Gurbe Douwstra en andere vijftigplussers zit te luisteren: Aaipop. Op Paasmaandag wordt traditioneel sinds 1987 in Nijland het Aaipop-festival gevierd. De bekende namen als Piter Wilkens en Gurbe Douwstra zijn hier vaste gezichten, maar het programma is veel meer dan alleen dat. Zo treden ook de Doelleazen op, Marcel Smit en de Hiele Hannel en Baba Live op. De buitenlandse gast die in een minderheidstaal zingt is dit jaar Swnami uit Wales.

Johannes Rypma staat morgen ook op het podium in Nijland. Dit doet hij niet alleen, maar onder de noemer Johannes Rypma en Griene Dei 2.0. Deze formatie brengt nummers van Greenday, maar dan met Friese teksten.

Heb je nog geen kaartjes voor Aaipop? Race dan nog snel naar MFC De Mande, daar zijn tot 18.00 uur nog kaartjes verkrijgbaar.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook! 

Lees ook:Gurbe Douwstra op nummer 1 in Fryske Top 100
Lees ook:Uittip zondag 13 april: Gurbe Douwstra in Kloosterkapel Sibrandahûs
Lees ook:Programma Kloosterkapel Sibrandahûs 2014-2015
Lees ook:2000e uitzending van Radio Froskepôle voor Gurbe Douwstra
Lees ook:Johannes Rypma maakt eerbetoon aan vriend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>