Wiebe Idsinga fietst opnieuw de elfstedentocht

Bron: Twitter

Bron: Twitter

Wiebe Idsinga, de held van de Hea!-reportage van 2012, heeft gisteren opnieuw de elfstedentocht gefietst. Hij finishte omstreeks 11 uur gisteravond, na 17,5 uur te hebben gefietst. Wiebe Idsinga werd een provinciale beroemdheid nadat Omrop Fryslân een prachtige reportage maakte over ‘de laatste fietser’. In 2012 was hij de laatste fietser die nog probeerde de eindstreep te halen. Voor deze prachtige reportage won Omrop Fryslân zelfs een prijs.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Wiebe Idsinga wint ‘Zilveren Fiets’
Lees ook:Hea wint prijs voor reportage ‘de lêste fytser’
Lees ook:Elfstedentochtreünie voor deelnemers tocht 1963
Lees ook:Drie nominaties voor NL-Awards voor Omrop Fryslân
Lees ook:Fedde Dijkstra winnaar van Grut Frysk Diktee

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wiebe Idsinga fietst opnieuw de elfstedentocht

  1. JVA

    Erg knap van dhr. Idsinga en veel respect. Maar het is levensgevaarlijk, die man op de weg met zoveel andere fietsers! Aan den lijve ondervonden.
    De heer stond plotseling stil links op de weg voor een plaspauze. Degene voor mij kon hem ontwijken door hevig remmen en rechts uitschieten. Voor mij was het echter te laat met als gevolg frontaal op het asfalt. Tocht moeten uitfietsen op het grote blad en zonder voorrem, omdat voorrem en versnelling zijn afgebroken door de val. Verder bovenbeen- en kniewonden.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>