De Walrus in Sneek hoogste Friese notering in Café Top 100

Voor de 22e keer heeft Misset Horeca een lijst gemaakt van de honderd beste café’s van Nederland: de Café Top 100. ‘In den Bockenreyder’ in Noord-Brabant is daarbij als beste uit de bus gekomen. Het beste café in Friesland is De Walrus in Sneek. Zij staan op de 13e plek in de top 100.

Op de 19e plaats staat Nobel op het Amelandse Ballum, gevolgd door De Walrus in Leeuwarden op de 42e plaats. Op de 50e plaats staat Nescafé op het Amelandse Nes. Op de 57e plaats weer een café op een Waddeneiland: De Groene Weide in Hoorn (Terschelling). Dit is tevens de laatste Friese notering in de top 100.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:Waddeneiland uitgelicht: Terschelling
Lees ook:De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag hoogste Friese notering in de Lekker 500
Lees ook:Waddeneiland Griend bekijken via Google Maps
Lees ook:Zes Friese cafetaria’s in Cafetaria Top 100
Lees ook:Tryater op zoek naar jonge mannen voor rol in Holes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>