Zes Friese cafetaria’s in Cafetaria Top 100

De jaarlijkse Cafetaria Top 100 heeft dit jaar een Drentse winnaar: Alida’s Smulpaleis in Roden is dit jaar als winnaar uit de bus gekomen. Dit werd afgelopen maandag bekend gemaakt in Studio 21 in Hilversum. In de top 100 van beste cafetaria’s staan slechts zes Friese snackbars/cafetaria’s genoteerd. In de top 10 komen er geen Friese cafetaria’s voor. Hoogst genoteerde Friese cafetaria is Kwalitaria ’t Luifeltje in Burgum. Zij staan op de veertiende plaats in de lijst. Op plaats 26 staat De Canterlanden in Gytsjerk, gevolgd door Restaurette ’t Snackbaerske in Beetsterzwaag op nummer 32, snackbar De Kolk in Bakkeveen op de 51e plaats en Snackpoint De Passage in Wolvega op de 63e plaats. Op de 66e plaats staat het Amelander V.O.F. Plaza ‘t Kruuspunt in Ballum.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!

Lees ook:De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag hoogste Friese notering in de Lekker 500
Lees ook:Bulgaren hebben het voorzien op Noordoost Friese kroegen
Lees ook:De Walrus in Sneek hoogste Friese notering in Café Top 100
Lees ook:Gemeente Leeuwarden minst veilig van Friesland
Lees ook:Michelinster voor De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>