S.C. Heerenveen wint van FC Utrecht

S.C. HeerenveenIn de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie van dit seizoen won S.C. Heerenveen vanmiddag van FC Utrecht met 4-1. De wedstrijd, die flinke tijd op gang moest komen, had een bijzonder tintje door de inzet van Brian Vandenbussche. Vier minuten voor het einde van de wedstrijd mocht de doelman nog plaatsnemen in het doel. De keeper neemt aan het einde van dit seizoen na tien jaar afscheid van de club, iets dat de supporters niet ongemerkt voorbij lieten gaan.

Doelpunten waren er voor De Roon(’27), Ziyech(’67), Van Aken(’83) en Finnbogason(’90+2). Het doelpunt voor FC Utrecht werd gemaakt door Mulenga in de 89e minuut.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook!