Sven Kramer gaat door zonder Kemkers

Sven Kramer‘Als ik iets nieuws wil, moet ik het nu doen’, zei Sven Kramer zojuist tijdens de persconferentie die hij belegde om zijn vervolgstappen in de schaatswereld bekend te maken. Een van die vervolgstappen is dat Sven Kramer per direct stopt met de samenwerking met coach Gerard Kemkers.

Welke weg Sven Kramer precies in zal slaan is nog niet bekend. Hij heeft inmiddels gesprekken gehad met Jac Orie van BrandLoyalty, maar daar zijn nog geen besluiten genomen. Ook is er de optie om zelf een schaatsteam samen te stellen, maar volgens Kramer staan wat dat betreft alle opties nog open.

Sven laat weten op Twitter Kemkers dankbaar te zijn voor de negen succesvolle jaren dat zij hebben samengewerkt. Hij zegt nog super veel plezier te hebben aan het schaatsen en vol ambitie door zal gaan naar de Olympische Spelen in PyeongChang in 2018.

In de toekomst zal Kramer zich meer en meer gaan focussen op de 1500 en de 5000 meter.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Sven Kramer schaatst de 1500 meter niet
Lees ook:Sven Kramer meldt zich af voor 1500 meter
Lees ook:Stopt Sven Kramer met schaatsen? Persconferentie om 12.30 uur
Lees ook:Operatie Sven Kramer geslaagd
Lees ook:30e World Cup-zege voor Sven Kramer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>