Stopt Sven Kramer met schaatsen? Persconferentie om 12.30 uur

De meervoudig wereld- en olympisch kampioen schaatsen Sven Kramer geeft vanmiddag om 12.30 in Oranjewoud een persconferentie over hoe zijn sportieve carrière er in de toekomst uit zal komen te zien. De 27-jarige schaatser heeft, voor zover bekend, nog geen ploeg voor het komende seizoen sinds zijn sponsor TVM ermee gestopt is. Daarnaast heeft Kramer te kampen met gezondheidsproblemen. Sven Kramer werd onlangs geopereerd aan zijn luchtwegen. Het herstel daarvan gaat niet volgens het boekje. Zou Sven Kramer aan gaan kondigen er mee te gaan stoppen? Eerder liet Sven Kramer weten pas in 2018 te willen stoppen. Halverwege 2013 vertelde hij aan BNR Sportzaken het volgende: ’Ik beleef er nog veel plezier aan en haal er veel voldoening en energie uit. Ik wil nog vier jaar door naar de Spelen in Korea en daar een gigantisch mooie afsluiting van mijn carrière neerzetten.’

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Sven Kramer wil vanaf 2018 stoppen met schaatsen
Lees ook:Sven Kramer gaat door zonder Kemkers
Lees ook:Sven Kramer moet operatie ondergaan
Lees ook:30e World Cup-zege voor Sven Kramer
Lees ook:Sven Kramer opnieuw kampioen op 10 kilometer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>