Marianne Vos winnares Centrumcross Surhuisterveen

Regerend wereldkampioene Marianne Vos is vanmiddag in Surhuisterveen voor de vierde keer op rij de winnares geworden van de Internationale Centrumcross. Bij de mannen was het Lars van der Haar die als eerste over de finish kwam. De Centrumcross, die voor de negentiende keer werd georganiseerd, vond plaats onder perfecte omstandigheden, prima temperaturen en met heel veel publiek. Volgens de renners was het een zwaar parcours, waar velen regelmatig de fiets moesten tillen en lopend het parcours moesten vervolgen. Plaatselijke favoriet Gosse van der Meer uit Surhuizum sprak van een loodzwaar parcours.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Marianne Vos en Lars van der Haar op Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:Van der Haar en Vos wederom winnaars Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:Corné van Kessel wint Centrumcross Surhuisterveen
Lees ook:10 vragen aan: Bram Witvliet – ook wel bekend als ‘Bram Fietst’
Lees ook:Fiets van Leeuwarder postbezorger gestolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>