Johanna met Miljoenenjacht-actie genomineerd voor De Beste Social Awards

Vanochtend werden de nominaties voor de 3e editie van De Beste Social Awards, dé prijsuitreiking voor de meest opvallende uitingen op social media, bekend gemaakt. In elf verschillende categorieën zijn merken, BN’ers én voor het eerst dit jaar ook de ‘gewone mens’ genomineerd. Onder de ‘gewone mens’ ook jullie blogger van Friesland.blog.nl, met mijn Facebook-initiatief om in het tv-programma Miljoenenjacht eens de koffermeisjes te vervangen voor knappe kofferjongens.

De Beste Social Media

Het initiatief van De Beste Social Awards komt van de populaire website De Beste Social Media. Initiatiefnemer Diederik Broekhuizen is trots op een mooie lijst nominaties: “De nominaties zijn een prachtige afspiegeling van het afgelopen social media jaar. De bedrijven en bureaus hebben afgelopen jaar niet stilgezeten en creativiteit en lef getoond in hun posts en campagnes. Met de nieuwe categorie Beste Bericht van de Buurman worden dit jaar ook berichten van de ‘gewone mens’ geprezen, social media is immers voor iedereen. Nu is het publiek aan zet; moge de beste winnen!”

Stemmen

Stemmen op je favoriete berichten kan tot en met 1 juni via deze link. De uitslag wordt 50% door de jury en 50% door het publiek bepaald, behalve bij de categorie ‘Best Campagne’ (100% jury). De awards worden op 9 juni uitgereikt in Amsterdam.

Bron: www.debestesocialawards.nl

Volg Friesland.blog.nl ook op TwitterFacebook en Instagram!

Lees ook:AquaZoo Friesland genomineerd voor twee ZooSite Awards
Lees ook:Drie nominaties voor NL-Awards voor Omrop Fryslân
Lees ook:Twee straten in Leeuwarden genomineerd voor NLstreets Awards
Lees ook:Nominaties Friese Pop Awards bekendgemaakt
Lees ook:Doutzen Kroes genomineerd voor ELLE Style Influencer Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>