Fryslân op Instagram, deel 7

Elke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. Afgelopen dinsdag kwam ik bij een interview vandaan in Hantum toen ik deze koeien in de wei zag staan. Een uitstervend beeld, vanwege het kostenplaatje zijn steeds meer boeren genoodzaakt om hun koeien binnen te houden. Begrijpelijk, maar eeuwig zonde voor de mooie plaatjes die deze beesten opleveren.

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland en #fryslan. Volg mij via Instagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2
Lees ook:Fryslân op Instagram, Prikkebosk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>