Fryslân op Instagram, Prikkebosk

Elke week vind je hier een foto die ik met Instagram heb gemaakt willekeurig ergens in het mooie Friesland. Deze week heb ik weinig tijd gehad om uitgebreid erop uit om foto’s te maken. Met het mooie weer zat ik jammer genoeg ook voornamelijk binnendeurs. Toch heb ik een kiekje weten te maken net buiten mijn eigen dorp. Dit bordje valt me iedere keer weer op wanneer ik er langs rij. Maar op het terras heb ik nog nooit gezeten. Misschien dat dit toch eens tijd wordt?

Met de rubriek ‘Fryslân op Instagram’ wil ik laten zien hoeveel moois Friesland te bieden heeft. Elke week komt er een foto online die ik gemaakt heb via Instagram. Voor mijn werk rijd ik dagelijks door de mooiste gebieden in Noord Oost Friesland en wil anderen hier graag van mee laten genieten. Ik gebruik de hashtags #friesland en #fryslan. Volg mij via Instagram voor meer foto’s.

Volg Friesland.blog.nl ook op Twitter en Facebook

Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 8
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 3
Lees ook:Fryslân op Instagram, de Wielen
Lees ook:Fryslân op Instagram, Doarpstsjerke
Lees ook:Fryslân op Instagram, deel 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>